Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola Municipal de Música de Vilafranca estrena un taller d’acordió diatònic

Del 5 d’octubre al 14 de desembre es farà per primera vegada a l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet un taller d’acordió diatònic. Aquest taller pretén donar a conèixer i facilitar l’aprenentatge d’aquest instrument, la formació del qual no s’ofereix habitualment a l’escola.

La professora serà la Núria Lozano, diplomada en Educació Musical a la Universitat Autònoma de Barcelona i titulada en especialitat d’acordió diatònic a l’ESMUC. Lozano és, a més, component dels grups La Carrau, Betzuca, Fem sonar les musiquetes i de la companyia Roger Canals.

Les classes d’acordió diatònic es desenvoluparan en dues modalitats: classes individuals de 30 minuts o grupals de 45 minuts. La modalitat grupal estarà formada per un màxim de 3 persones que vulguin iniciar-se o ampliar el seu coneixement junts. El taller tindrà lloc en 10 sessions els dissabtes del dia 5 d’octubre fins al 14 de desembre, de nou a una del migdia.

Les inscripcions es poden fer des d’avui i fins al 27 de setembre a l’Escola Municipal de Música de deu a dotze i de cinc a dos quarts de nou omplint un formulari que es pot recollir a la mateixa escola. L’edat mínima per fer la inscripció és de 8 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: