Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les JERC han encetat el curs polític a Vilafranca

El Consell Nacional de les Joventuts d’ERC, celebrat dissabte a Vilafranca, ha donat el tret de sortida al nou curs polític. Un curs que estarà bàsicament marcat per la consulta del 2014 i que les JERC volen preparar a fons.

Amb l’objectiu de pressionar, els joves republicans han començat a planificar un reforçament de la campanya Atreveix-te a decidir que han encetat fins a la celebració del referèndum.

El proper novembre celebraran una trobada de formació per preparar els arguments per votar a favor del sí i guanyar adeptes, però també hi haurà molts actes lúdics arreu del país, com explica el portaveu nacional de les JERC, Gerard Gómez.

Les JERC estan creixent arreu del país i també al Penedès; el proper 4 d’octubre, per exemple, es presentarà la secció local de les JERC a Vilafranca. Ho explica  el vilafranquí Pere Sàbat, portaveu regional de les JERC.

 

En el Consell Nacional, celebrat a Cal Noi-Noi, els joves republicans han acordat demanar al Parlament que abans no acabi l’any marqui la data i la pregunta del referèndum. Amb una foto de grup es va cloure el Consell Nacional de les JERC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: