Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de Veïns del barri de la Girada ha ajornat els actes de la festa del barri per culpa de la pluja

Dissabte a la tarda va caure una forta tormenta de pluja a Vilafranca. A més les previsions indicaven pluges també tan per la resta del dia com per el diumenge.

Davant aquesta situació la junta de l’associació de veïns del barri va optar per suspendre tots els actes i ajornar-los. Davant de l’aiguat la junta es va posar en contacte amb els diferents artistes contractats per buscar unes dates alternatives, dins del mateix mes de setembre. Dates que es donaran a conèixer properament. Així doncs la web de l’associació de veïns de la Girada informa que degut als aiguats i a les previsions de pluges abundants anunciades,  la Junta de va decidir ajornar el sopar de germanor “Portat el sopar” i la resta d’actes de la festa del Barri previstos per, dissabte i diumenge per una propera data que oportunament serà anunciada. De moment ja s’ha anunciat que la caminada, en el marc de la Festa de la Girada que aquest diumenge al matí havia quedat ajornada per les pluges, queda fixada definitivament pel diumenge dia 15 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: