Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament d’Olèrdola aprofita l’estiu per a realitzar treballs de millora i manteniment a les escoles

Aprofitant l’aturada de l’activitat lectiva a les escoles durant l’estiu, l’Ajuntament d’Olèrdola ha realitzat aquestes darreres setmanes diferents intervencions de manteniment i millora en les instal·lacions de les escoles del municipi.

Tal i com recorda el regidor d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola, Xavier Serramià, aquestes actuacions es planifiquen tres cops l’any, coincidint amb les vacances de Nadal, Setmana Santa i estiu per tal de minimitzar l’alteració de l’activitat a les escoles. Però és durant l’estiu quan s’acumulen la realització de més treballs per part de l’Ajuntament, seguint les peticions formulades pels mateixos claustres dels centres.

Les obres que s’han realitzat no han estat de gran envergadura. En bona part de la quarantena d’actuacions fetes aquest estiu s’ha procedit a fer petites reparacions o bé instal·lació de mobiliari a les aules. Entre les intervencions més rellevants, Serramià destacava l’arranjament de goteres a l’escola bressol El Pàmpol i la construcció d’un nou sorral al pati de primària a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. Entre les actuacions a l’escola Circell de Moja cal anotar la neteja de façanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: