Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’administrador Toni Santisteban tindrà Sant Fèlix a casa fins al mes de novembre

Aquest dissabte, la darrera processó de la festa major de Vilafranca havia de conduir Sant Fèlix des de la Basílica de Santa Maria fins al carrer Ateneu número 12, a casa de l’administrador Toni Santisteban.

El dia 31 d’agost sempre suposa un esclat d’emocions perquè els balls afronten la recta final de les seves actuacions al carrer i perquè hi ha la sensació que cal aprofitar al màxim el temps que queda abans que el sant entri a casa de l’administrador i no torni a sortir públicament fins al proper mes d’agost. La comitiva de la processó arribava al carrer Ateneu pels volts de quarts de dotze de la nit després d’un recorregut força llarg que havia passat majoritàriament per l’avinguda de Barcelona i el carrer d’Amàlia Soler. Allà l’esperaven els vilafranquins repartits pel mateix carrer i els perpendiculars per poder captar els últims moments de la festa. Els administradors es fotografiaven amb el sant a la porta de casa del Toni Santisteban i, finalment, Sant Fèlix hi entrava acompanyat dels darrers balls, pilars i músiques pròpies de la festa. Ja a l’interior de casa de l’administrador i amb més calma, Santisteban resumia emocionat els tres dies que quedaven enrere just llavors. Per la seva part, el fet d’acollir Sant Fèlix a casa, ara ja fins al novembre, també resulta culminant. Santisteban ha posat a Sant Fèlix a l’entrada de casa, on el podrà veure cada dia en arribar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: