Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Adeg obre la galeria d’art virtual Galeria.cat amb l’obra del sitgetà Artur Duch

L’Associació d’Empresaris del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès, ADEG, acaba d’engegar un nou projecte per apropar l’obra dels creadors locals als públics d’empresa.

Artistes del Penedès i del Garraf seran els expositors de la nova Galeria.cat, un espai virtual que mostra i posa a la venda obra pictòrica, escultura i ceràmica dels creatius d’aquestes comarques, alguns novells i d’altres més reconeguts, com és el cas del sitgetà Artur Duch, que és el primer artista convidat i estrena la seu internètica. La iniciativa beu de la ja consolidada plataforma Llibres d’empresa.cat, que està donant ja bons resultats a la organització empresarial.

Galeria.cat, com a exposició i botiga virtual, té el propòsit d’arribar a tots els públics, particularment a empresaris i directius que vulguin iniciar-se en l’adquisició de peces d’art realitzades per creadors de l’entorn més proper i alhora exercir un paper de mecenatge. De moment, els artistes que ja han previst el seu pas per la galeria han rebut la iniciativa amb bones sensacions.

L’ADEG inaugura <a href="http://www.galeria.cat">www.galeria.cat</a> en un acte que tindrà lloc a la galeria Ismes de Vilanova i la Geltrú, el proper divendres 13 de setembre, a dos quarts de vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: