Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca ha detingut una persona per un delicte contra la salut pública

Dissabte passat, la Policia Local va practicar la detenció d’una persona per haver comès presumptament un delicte contra la salut pública a l’interior d’un bar. Els fets van tenir lloc a la tarda, quan una dotació policial no uniformada, que feia servei de vigilància especial pel barri del centre, va detectar que a l’interior d’un bar s’estaven portant a terme activitats que podrien estar relacionades amb el tràfic de drogues.

Davant la sospita, els agents van accedir a l’establiment públic i van identificar a totes les persones que es trobaven al seu interior. Després de fer un escorcoll dins del local, van comprovar que la persona sospitosa portava al damunt una quantitat significativa de diners i objectes de dubtosa procedència i van localitzar sota la barra del bar una bossa que contenia 23 embolcalls de plàstic que contenien presumptament heroïna.

Els agents van intervenir tots els elements de delicte i van practicar la detenció de la persona implicada en els fets, traslladant-la fins les dependències de la Policia Local on es van instruir les corresponents diligències. La persona detinguda resideix a Vilafranca i té 51 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: