Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nova temporada del Jazz Club Vilafranca ha començat amb un alt nivell i molt de públic

Aquest dissabte a la nit es podia comprovar els primers resultats del conveni de col·laboració signat entre el Jazz Club Vilafranca i VINSEUM, fruit del qual a partir d’enguany l’Auditori de VINSEUM acull bona part del cicle de concerts del Jazz Club Vilafranca.

El cicle ha començat amb una oferta d’alt nivell. Abans del concert es va fer una presentació de la temporada per part del president del Jazz Club, Josep Antón Bolet, i es va demanar també la presència del president de l’Acadèmia Tastavins, Joan Tarrada, per donar pas a la projecció del documental "Vilafranca capital del jazz", produït per Joan Cuscó i realitzat per Pep Puig. Tot seguit es va donar pas al primer concert de la temporada que portava a Vilafranca la nord-americana Champian Fulton, que està fent una gira a l’estat per presentar el seu nou disc "Sing and Swings". Fulton s’acompanya en aquesta gira del contrabaixista Ignasi González i del bateria Jo Krause. González destaca que el de Vilafranca ha estat el primer concert de Catalunya. La presència d’aquesta jove pianista nord-americana i l’inici del cicle de concerts al auditori del Vinseum va produir força expectació, amb una sala plena de públic que va poder gaudir d’una bona estona de música amb qualitat. El proper concert del cicle serà el dissabte 12 d’octubre amb el músic de jazz-flamenc Diego Amador. Els Amics de VINSEUM gaudeixen d’un descompte de 2€ sobre el preu de les entrades a totes les sessions celebrades a l’Auditori de VINSEUM.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: