Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La mostra Espriu en Viu de la GATAP es trasllada a la Setmana del Llibre en Català

Tres dels muntatges elaborats per diferents grups de la GATAP van participar el passat 8 de setembre en els actes d’homenatge que la Setmana del Llibre en Català dedicava al poeta d’Arenys. En el marc de l’Any Espriu diversos grups de la Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès han elaborat quatre propostes teatrals que repassen les obres de Salvador Espriu en la seva globalitat, incloent textos narratius, poètics i dramàtics.

Els quatre muntatges es van estrenar dins la programació de la passada Festa Major de Vilafranca en la mostra “Espriu en Viu”. Una mostra que es va presentar al llarg de tres dies a l’escenari de Cal Bolet i que la GATAP valora molt positivament tant pels més de 300 espectadors que s’hi van aplegar com per la bona acceptació de les obres.

Amb la voluntat de fer la màxima promoció d’aquestes noves creacions, i donant resposta a la crida dels organitzadors de la Setmana del Llibre en Català, tres dels muntatges es van presentar el passat 8 de setembre al matí al recinte de la Setmana davant la catedral de Barcelona. Les obres participants, “Una altra fedra si us plau”, “Amic Salom” i “Espriu arran de terra”, es van presentar en un format reduït de trenta minuts i van convocar una bona concurrència del públic present a la Setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: