Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove Xiquets de Vilafranca prepara amb il·lusió la seva segona participació al Concurset, a Torredembarra

Diumenge la Colla Jove va actuar a la primer Diada del Local dels Castellers d’Esparreguera, a la mateixa ciutat, en una actuació amb poc públic però molt bon ambient entre les colles.

Va començar la diada amb una torre de 6 molt segura, un 3 de 7 treballat amb ofici pel tronc, van desmuntar un 5 de 6 amb molts canvis, va repetir amb un 4 de 6 net que va anar molt parat i va tancar amb un pilar de 5. Enguany han descarregat tots els pilars de 5 que han portat a plaça, més d’una vintena ja.

De cara al proper cap de setmana la colla descansa i l’altra, encara la seva participació al Concurs-7 de Torredembarra, que tindrà lloc el diumenge 6 d’octubre al matí. El Concurs-7 és el concurs de colles de 7 i es celebra, fins ara, bianualment, els anys que no hi ha concurs de Tarragona, circumstància que segurament canviarà a partir de l’any vinent. Serà la segona participació de la colla vilafranquina en una diada on es viu una autèntica festa de germanor castellera entre colles d’aquest nivell.

Per això, la colla ha programat els dos propers assajos de divendres 27 de setembre i 4 d’octubre com assajos especials i convoca a tothom que vulgui donar-los un cop de mà a assistir-hi. Sobretot al de divendres 27 a la Plaça Constitució, a les 10 de la nit, que serà conjunt amb els Nois de la Torre. El divendres 4 serà la colla la que anirà a Torredembarra a assajar amb els Nois torrencs.

Els acompanyants de la colla rebran l’obsequi d’una samarreta especial i podran anar al Concurset amb els autocars de la colla. La colla també oferirà entrepans i refrigeri a tots els seus castellers i acompanyants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: