Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La força i els valors del 1714 a la conferència institucional de la diada

El director del Born Centre Cultural Quim Torra parlarà de La força i els valors de 1714 en la conferència institucional de l’Onze de Setembre a Vilafranca.

L’editor i actual director del Born Centre Cultural Quim Torra, pronunciarà la conferència de l’acte institucional de l’Onze de Setembre, que tindrà lloc el proper dimarts dia 10 de setembre, a les vuit del vespre, al Saló de Plens de l’Ajuntament de Vilafranca. La conferència es titula La força i els valors del 1714 i serà l’inici de la commemoració institucional de la Diada Nacional de Catalunya.

En finalitzar la conferència institucional, la comitiva municipal es traslladarà fins al monument en honor a Lluís Companys, president de la Generalitat de Catalunya, a la plaça dels Països Catalans, al barri de la Girada, per fer una ofrena floral. L’acte està previst per a les nou del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: