Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La fira Eco Sant Cugat ha clos una onzena edició marcada per la implicació dels veïns del poble

Eco Sant Cugat 2013 ha tornat a reunir a Sant Cugat Sesgarrigues multitud de projectes, empreses i iniciatives relacionades amb el medi ambient, les energies alternatives, l’ecologia i la sostenibilitat.

La fira mediambiental del Penedès ha comptat amb el propi espai dels estands, on empreses i associacions es donaven a conèixer, però també amb multitud d’activitats paral·leles, des de tallers fins a conferències i una bicicletada popular. A més, hi ha hagut algunes novetats respecte a anteriors edicions com l’Espai de Salut, que s’ubicava al centre cívic per a difondre teràpies i medicines alternatives. O l’anomenat Car boot sale, una iniciativa que permet l’intercanvi d’objectes entre particulars. L’alcaldessa de Sant Cugat Montse Albet recordava ahir en el transcurs de la fira que aquesta va néixer gràcies a l’esforç de l’entitat Amics de la Font del Cuscó. Però l’esdeveniment ha anat creixent i implicant cada cop més els veïns del poble, sempre amb l’objectiu de conscienciar la societat de la comarca sobre la importància de tenir cura del nostre entorn. Eco Sant Cugat compta amb el suport de diverses institucions com el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i la Diputació de Barcelona. Des d’aquest darrer organisme, la diputada adjunta de Medi Ambient Mercè Rius explicava que la fira compleix multitud d’objectius. La fira va acabar ahir després d’una setmana d’activitats adreçades a tots els públics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: