Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove de Vilafranca fa dues actuacions passat diumenge, al migdia a Calafell i a la tarda a Les Roquetes

A Calafell, on hi actuava en solitari en el marc d’una Fira del Penedès, hi va fer un 3 de 6 net, un 4 de 6 amb l’agulla, una torre de 6, un 4 de 6 net i 2 pilars de 4 simultanis. Tots els castells van ser assolits amb facilitat malgrat diverses baixes de tronc degut a vacances.

A la tarda, a Les Roquetes, actuava a la segona diada de la colla local, els Castellers de Les Roquetes. En una diada que va venir precedida de pluja i que es va fer llarga, hi van desmuntar un intent de 4 de 7, van repetir descarregant la torre de 6, en segona ronda van descarregar un 5 de 6, i en tercera ronda van deixar-la en blanc per la marxa de la ambulància per una caiguda d’una altra colla. Van tancar amb dos pilars de 4 simultanis.

La propera sortida de la colla serà el proper diumenge 22 a Esparreguera, a les 12 del migdia amb els Castellers d’Esparreguera a la seva diada del local social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: