Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La capella de Sant Joan i la sala dels Trinitaris estrenen temporada

Aquest divendres, a les 8 del vespre, s’inaugura a la capella de Sant Joan l’exposició “Els ulls i la paraula”, formada per una col·lecció de 90 obres fotogràfiques donades per fotoperiodistes de reconegut prestigi.

Les imatges van signades pel fotògraf i inclouen un pensament manuscrit signat per una personalitat destacada del món artístic, cultural, científic o polític d’una trajectòria coherent amb el sentit solidari de l’exposició.

L’exposició es un producció de l’associació  Gramanet Imatge Solidària i la inauguració anirà a càrrec del president de l’entitat, el fotoperiodista guardonat amb la Medalla d’Or de Barcelona al mèrit artístic, Joan Guerrero, i del regidor de Cultura de Vilafranca, Raimon Gusi.

D’altra banda, demà a les 8 del vespre s’inaugura a la sala dels Trinitaris l’exposició “”Aurèlia Muñoz. Recerques infinites. Fibres, textures i espai”, una mostra antològica de la magnífica obra de l’artista del tèxtil Aurèlia Muñoz.

La inauguració comptarà amb la presencia de la curadora de l’exposició Sílvia Ventosa Muñoz, del regidor de Cultura de Vilafranca, Raimon Gusi i d’un representant de la Diputació de Barcelona.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: