Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Oficina Km. 0 de l’Enoturisme Penedès orbirà al novembre

La nova oficina Quilòmetre 0 de l’Enoturisme Penedès entrarà en funcionament pel dia europeu de l’Enoturisme

Les obres s’estan fent aquests dies i està previst que a mitjans del mes de novembre, si és possible el dia 11, coincidint amb el Dia Europeu de l’Enoturisme, ja s’hagi fet efectiu el trasllat del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès a la seva nova seu. L’anomenada Oficina Quilòmetre 0 de l’Enoturisme Penedès s’ubicarà a VINSEUM, amb entrada per la carretera de Sant Martí. La previsió era que les obres s’iniciessin i acabessin l’any passat però, finalment, els terminis s’han allargat i serà aquest 2013 quan l’oficina sigui una realitat.

Per al president del Consorci Santi Soler, disposar d’un espai com aquest serà un pas endavant.

Enoturisme Penedès està ampliant el seu radi d’influència i inclou tot el territori de la Denominació d’Origen. Per tant avarca les comarques dem l’Alt i el Baix Penedès, part del Garraf i l’Anoia i el municipi d’Aiguamúrcia, a l’Alt Camp.

L’Oficina Quilòmetre 0 centralitzarà la informació de tot aquest territori en un espai de 300 m2, distribuïts en 2 plantes.

L’objectiu és que es converteixi en el punt d’acollida de referència de turistes i visitants, on trobaran tota la informació per poder planificar la seva estada al territori de la DO Penedès. La nova seu del Consorci de Promoció Turística disposarà d’un espai de benvinguda, un punt d’informació, un espai polivalent per a la projecció d’audiovisuals, aula de formació i tast i un espai d’oficines.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: