Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jancis Robinson ha donat 17 punts sobre 20 al vi Porcellànic dolç natural

La prestigiosa crítica de vins britànica Jancis Robinson qualifica de “veritable novetat” el Porcellànic vi dolç natural 2011 del viticultor penedesenc, Ton Rimbau.

Robinson el puntua amb 17 punts dels 20 totals, situant-se entre els 20 vins del Penedès més ben valorats mai al web de Jancis Robinson (<a href="http://www.jancisrobinson.com">www.jancisrobinson.com</a>).

El dolç natural de Ton Rimbau s’elabora a partir de xarel.lo i macabeu, la major part del qual prové de vinyes velles sense llaurar durant més de 6 anys i, com tots els vins de Rimbau, s’afina en ampolles de ceràmica submergides en aigua dins de tines sota terra.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: