Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja es pot descarregar la fotografia del Rodaplaces

La fotografia final conjunta que immortalitzava la cloenda del Rodaplaces ja està a disposició de tothom. La imatge, obra de la fotògrafa Rosa Fuentes, es pot descarregar a les webs de La Xarxa i del Casal Popular de Vilafranca (laxarxavilafranca.cat i cpvilafranca.blogspot.com).

Aquestes dues entitats van organitzar conjuntament aquest 1r tast d’espectacles infantils, que va comptar amb prop de 2.000 participants, el 2 de setembre dins els actes de la Festa Major de Vilafranca.

Després de la positiva experiència d’aquesta primera edició, La Xarxa i el Casal Popular confien que aquesta mostra d’espectacles tindrà continuïtat i seguirà rebent el suport de les properes administracions de la Festa Major de Vilafranca.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: