Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds participen a la Cadena humana per la Independència

La colla estarà situada a l’Arc de Berà, juntament amb altres formacions castelleres.

Els autocars de la colla marxaran a dos quarts de dues de l’Estació de busos de Vilafranca. Es recomana a tots els castellers i castelleres que utilitzin els autocars de la colla. Aquells, però, que hi vulguin anar amb cotxe, han de tenir en compte que a les tres es tallarà l’N-340. Recomanem a tots aquells que vagin en cotxe, ser allà abans de les dues, on hi haurà habilitat un aparcament pels cotxes. S’hi ha d’entrar per la carretera local de Roda de Berà, a 100 metres a l’esquerra després de la rotonda del cap de la romana, Urbanització la Plana. Un cop arribats a l’Arc de Berà, hi haurà temps lliure per dinar fins les quatre, quan començaran els preparatius per la cadena. El dinar serà lliure, i els castellers poden escollir portar-se’l de casa o comprar-lo allà. A les 17.14h començarà la cadena, on totes les colles estaran aixecant uns quants pilars. A les sis es cantarà el Cant dels Segadors i a partir de llavors i fins les set està prevista l’actuació castellera.

Tothom haurà d’anar vestit de casteller. Els acompanyants hauran d’anar amb samarreta o polo de la colla.

Avui a la nit, a dos quarts d’11, els Castellers de Vilafranca també alçaran un pilar a l’inici de la Marxa de Torxes de Vilafranca. Serà a la Plaça de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: