Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els mossos d’esquadra fan algunes recomanacions per la circulació viària a l’Alt Penedès aquesta Diada de l’11 de setembre

La carretera afectada per la Via Catalana, a la comarca de l’Alt Penedès, és la N-340 des d’Ordal i la N-340a al seu pas pels municipis de Vilafranca, i Santa Margarida i els Monjos.

L’acte es realitzarà al carril sentit sud i s’habilitarà el carril sentit nord únicament per serveis d’emergències. Es permetrà fins a l’últim moment el creuament transversal de la N-340, per accedir a la via alternativa AP-7 o poblacions adjacents. A la una del migdia d’aquest dimecres es començarà a restringir el trànsit de vehicles pesants de més de 3500 kg. per la N-340. L’AP-7 serà la via alternativa.

La policia catalana recomana que s’intenti arribar el més aviat possible a la N-340 ja que a partir de les tres de la tarda començaran les restriccions de turismes. Cal tenir especial cura a l’hora d’accedir a la via caminant, ja que a l’inici i al final del dispositiu hi haurà trànsit a la carretera. S’ha de caminar sempre pel voral del carril sentit sud, sentit Tarragona i no fer servir en cap moment el carril sentit Barcelona.En relació als vehicles no s’ha d’estacionar ocupant el carril destinat a vehicles d’emergències, ni en ponts o viaductes. Els nens poden pensar que es troben en un entorn segur, i cal tenir especial cura a l’inici i al final de l’acte, quan pot haver trànsit a la carretera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: