Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els col·lectius de l’esquerra independentista presenten a Vilafranca la campanya “Independència per canviar-ho tot”

Endavant, Arran i la CUP de Vilafranca tornen a organitzar aquest any una jornada política en el marc de l’11 de Setembre. Es farà el dissabte a la plaça de santa Maria i hi tindrà un especial protagonisme la campanya ‘Independència per canviar-ho tot’.

La primera activitat serà una taula rodona – debat que començarà a les set i versarà sobre la lluita pels drets socials a la vila i a la comarca. Des de l’organització fan una crida a la participació de totes aquelles entitats, col·lectius i persones que se sentin implicades en aquesta lluita. També es presentarà la iniciativa que s’està treballant de la Marxa Penedesenca pels Drets Socials de finals d’octubre.

Després, a dos quarts de nou hi ha previst un concert amb la cantautora lleidatana Meritxell Gené, que presentarà el seu nou treball discogràfic ‘Així t’escau la melangia’, dedicat a l’obra del poeta Màrius Torres.

Finalment hi haurà un sopar popular i, per cloure la jornada, hi haurà el parlament polític amb la presentació de la campanya ‘Independència per canviar-ho tot’. L’objectiu de la campanya és socialitzar la idea que és possible iniciar una dinàmica política a tots els Països Catalans de ruptura amb els estats espanyol i francès i alhora amb el sistema socioeconòmic imperant.

A la nostra comarca de moment han sorgit dos nuclis de la campanya: a Sant Sadurní i a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: