Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca organitzen una jornada d’activitats per celebrar el primer 3 de 10 descarregat

Unes setmanes després de descarregar el 3 de 10 i celebrar-lo enmig de la Festa Major de Vilafranca, els Verds organitzaran aquest dissabte una festa adreçada a tots els castellers, vila i comarca.

Serà a la Rambla de Sant Francesc i començarà a les 5 de la tarda amb jocs d’inflables pels més menuts. A dos quarts de 7 hi haurà xocolatada per tothom i de dos quarts de 8 a dos quarts de 9 del vespre, un espectacle infantil amb Roger Canals.

A la nit, i pels no tant petits, la festa continuarà. A dos quarts de 12, i també a la Rambla de Sant Francesc, els Djs ‘Els 4 Magnífics’ animaran la nit. Cap a les 3, la nit seguirà a la nova discoteca ‘El Temple’, també a la mateixa rambla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: