Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Agents Rurals de la Generalitat presentaran l’inventari de patrimoni cultural en el medi natural

El Cos d’Agents Rurals de la Generalitat presentarà aquest inventari de patrimoni d’obra popular que han realitzat en els espais naturals de les comarques de Barcelona, la Catalunya Central i el Penedès.

La xerrada està organitzada per l’Institut d’Estudis Penedesencs i el Servei de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i està adreçada a totes les persones a qui els agrada fer excursions o que viuen o treballen en espais naturals.

Els agents rurals volen contactar amb persones i col·lectius que els puguin ajudar a ampliar la informació dels elements inventariats o que vulguin col·laborar en la recerca de noves tipologies arquitectòniques.

El conferenciant serà Sergi Sancho, agent rural i soci de l’Institut d’Estudis Penedesencs, i la xerrada es farà el dijous 3 d’octubre, a 2/4 de 8 del vespre, a la sala d’actes del Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: