Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El jutge Santiago Vidal farà el pregó de Fires i Festes el divendres 6 de setembre

Aquest divendres, 6 de setembre, el magistrat de l’Audiència de Barcelona,<strong> Santiago Vidal,</strong> serà l’encarregat de fer el pregó que donarà inici a les Fires i Festes de Sant Sadurní 2013, que finalitzaran el dilluns 9 de setembre, dia de festa local atès que el dia 8 cau en diumenge.<br /> <br />

Nascut a Sant Sadurní al 1956, l’aparició regular a programes de televisió i participació a d’altres mitjans de comunicació d’aquest jutge de la sala penal de l’Audiència Provincial de Barcelona l’han convertit en un personatge amb un destacat ressò mediàtic.<br /> I un any més, les Fires proporcionen la possibilitat de visitar exposicions instal·lades a diversos espais de la vila, les quals s’inauguraran aquest dijous a les 8 del vespre, a l’Índex. <br /> A la Capella de l’Índex es podrà veure, fins el 22 de setembre, l’obra de la ceramista <strong>Camil·la Pérez Salvà</strong>, que treballa sobretot el fang en totes les seves varietats, així com l’aquarel·la, el llapis, l’acrílic o el collage.   I a la sala annexa de l’Índex estarà exposada l’obra de dues ceramistes locals, <strong>Mercè Beneit i Maria Jose Torres.</strong><br /> Al Casal d’Entitats s’hi podrà veure l’exposició itinerant'<strong> Larriera'</strong>; a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya el<strong> ‘Museu d’Esperanto de Subirats: més que una llengua, més que un museu</strong>’; a Flors Amèlia<strong> ‘Escultures Florals. Texturals Sublims. Treballs de Flors Amèlia</strong>; al Cafè del Raval <strong>’Pintura matèrica. Obra de Carlos Villena, artista multidisciplinari. Mantricum.com</strong>’ i al local del PSC la<strong> ‘Col·lecció de peces d’Star Wars, de Joan Casadevall'</strong>

Enguany, tant des de l’àrea de cultura com la comissió de festes, s’ha  treballat amb la voluntat de teixir una programació amb molts actes adreçats a un públic familiar. Els concerts als vespres i nits, les activitats infantils o l’espectacle d’humor després de la Festa de la Fil·loxera, així com la Festa del Mestissatge, seran alguns dels elements que conformen, junt amb els actes de l’Associació Festa de la Fil·loxera o dels Diables Se M’n Refum, la columna vertebral d’aquestes Fires i Festes.<br /> <br /> Podeu consultar la programació d’actes de les Fires i Festes 2013 al web de l’Ajuntament, <a href="http://www.santsadurni.cat/" target="_blank">www.santsadurni.cat</a>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: