Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El fenomen “Barcelona, nit d’estiu” continua arrasant a Vilafranca

Aquest segon cap de setmana de projecció al cinema Casal, la pel·lícula de Dani de la Orden ha tornat a deixar espectadors al carrer després que divendres prop de quatre-centes persones assistissin a la festa organitzada al voltant del film.

Cine Club Vilafranca i l’equip de “Barcelona. Nit d’estiu” van voler premiar la resposta dels espectadors vilafranquins amb una projecció especial que comptava amb un concert del músic i actor Joan Dausà i la presència de bona part de la gent que ha fet possible la pel·lícula. Dausà era l’encarregat d’obrir el foc amb una sala gran del Casal gairebé plena. Acompanyat només d’un piano i també del públic que corejava les cançons, va interpretar els sis temes que refermen les sis històries d’amor narrades a “Barcelona, nit d’estiu”. Poc abans del concert, Dausà atribuïa l’èxit de la pel·lícula a que l’entusiasme de l’equip s’ha encomanat també al públic. Un exemple de l’entusiasme que ha generat el film és que, durant la festa del divendres, es va descobrir a una espectadora que ja havia vist quatre vegades la pel·lícula, des de la seva preestrena fa tot just un mes. Precisament el tipus de promoció de “Barcelona, nit d’estiu”, amb la implicació constant de l’equip i la seva presència arreu del territori, ha estat una altra de les claus de l’èxit del projecte. El 15 de novembre acaba la gira al Palau de la Música i les entrades ja estan pràcticament exhaurides. La festa de divendres va continuar després del concerts amb la projecció de la pel·lícula i un petit cine fòrum amb els membres de l’equip, entre els quals el productor i actor vilafranquí Bernat Saumell. Després es va fer un photocall perquè els fans es fotografiessin amb ells i un dels patrocinadors de la pel·lícula Estrella Damm, va oferir cervesa a tots els assistents.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: