Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre Excursionista del Penedès s’ha adherit a la iniciativa Estelades al cim

Amb la idea que el muntanyisme forma part de la identitat catalana, el col·lectiu Estelades al cim ha cregut oportú que, entre els actes de celebració de la Diada d’enguany, l’excursionisme quedi ben representat. El col·lectiu proposa una ascensió simultània als principals cims de Catalunya.

Així que convidem a tots els catalans i catalanes a que aquest diumenge, a les 12 del migdia, cobreixin d’estelades els pics més alts dels Pirineus, les agulles de Montserrat, el Pedraforca i els centenars d’altres pics de la geografia catalana.

El Centre Excursionista del Penedès s’ha adherit a la iniciativa i ha programat una excursió per portar l’estelada fins al Puig de l’Àliga. La sortida serà a dos quarts de deu del matí a l’estació d’autobusos de Vilafranca amb cotxes particulars. D’allà, aniran fins al punt verd de la urbanització Daltmar, on es podran aparcar els cotxes, i començar la caminada. Des del CEP recorden que l’excursió és fàcil i oberta a tothom i que cal portar esmorzar i aigua.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: