Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CatSalut desmenteix que es pugui eliminar el servei d’obstetrícia i ginecologia de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, almenys a curt termini

La directora del sector sanitari Alt Penedès-Garraf de la regió sanitària de Barcelona del Servei Català de la Salut Núria Puig ha desmentit que el departament es plantegi eliminar el servei d’obstetrícia i ginecologia de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

Diu que no hi ha hagut cap informació que apunti aquesta possibilitat, almenys fins al moment i a curt termini. Puig ha explicat que, en tot cas, la disminució del nombre de parts que es van fer a l’hospital vilafranquí l’any 2012, 665, pot haver disparat el rumor sobre el tancament del servei. Però la representant del CatSalut apunta que aquesta disminució s’està produint a tot Catalunya i és una tònica generalitzada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: