Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal de Vilafranca ha presentat l’oferta d’espectacles de la temporada 2013-2014

La temporada compta amb noms destacats com Raimon, Peret, el Mag Lari, i amb un concert especial de la Polifònica recordant el 1714.

El president de la Societat La Principal i el gerent de l’entitat han presentat la temporada d’espectacles que començarà el 5 d’octubre amb un concert del rei de la rumba, Peret. A més de les principals novetats de la programació han fet balanç també de l’evolució viscuda des de que es va iniciar aquesta oferta, l’any 2009, amb la voluntat d’acostar a Vilafranca espectacles populars i de qualitat. La primera temporada van ser 7 espectacles, amb un total de 1800 espectadors i una mitjana d’ocupació de 260 espectadors. El màxim creixement arribava la temporada 2011-2012 amb 21 espectacles, 9.100 espectadors en total i una ocupació mitjana de 430 espectadors. La darrera temporada ha estat de consolidació, amb el mateix número d’espectacles, 21, però amb un lleuger descens d’espectadors, 8.600. D’aquestes dades cal destacar el 51% d’ocupació mitjana del teatre i que hi va haver 5 espectacles amb més de 575 espectadors. Amb tot plegat, i justament la mateixa setmana que s’ha conegut el descens del 21% als teatres de Barcelona, des del Casal es mostren satisfets amb els resultats. En relació als objectius marcats per la temporada que ara començarà són de moderació, amb una proposta que comença amb 12 espectacles garantits, a l’espera de poder augmentar l’oferta fins a la vintena. Destaquen noms com els de Peret, el 5 d’octubre, l’humorista Berto Romero, el 9 de novembre, o un dels grans concerts, el de Raimon, el 30 de novembre. A nivell local es continua apostant des del Casal per oferir un espectacle amb la Polifònica de Vilafranca. Serà la tercera ocasió consecutiva. En aquesta ocasió amb l’acompanyament musical de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca i amb un concert especials amb motiu del Tricentenari del 1714. L’oferta musical comptarà també amb un concert de la cantant Chenoa l’11 de gener, l’espectacle Pagagnini, amb quatre músics virtuosos amb Ara Malikian com a figura destacada, i també un concert de mariachis en homenatge a Glòria Laso. Mantenint també presència de dansa internacional el desembre actuarà al Casal el Ballet Imperial Rus. El 15 de febrer Joan Pera i Lloll  Bertran presentaran la seva versió del Juan Tenorio i el Mag Lari actuarà al Casal el 26 d’abril. Els responsables del Casal insisteixen que han planificat la programació tenint en compte la combinació de noms propis i consolidats i propostes artístiques que sorprenguin.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: