Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà comença la urbanització de la plaça del Vall del Castell

Demà està previst que s’iniciïn les obres de nova urbanització de la plaça del Vall del Castell, que comprèn els trams fins al carrer de Sant Pau i fins al carrer de la Muralla dels Vallets. Les obres consistiran en la pavimentació amb plataforma única de tota la plaça de  forma semblant a la resta de l’illa de vianants del centre de la Vila.

Els treballs s’iniciaran amb la renovació de la xarxa d’abastament d’aigua i de clavegueram i continuaran amb la urbanització pròpiament dita. Es preveu que l’obra estigui finalitzada a principis de desembre, abans de l’inici de la campanya de Nadal. Durant el període d’obres estarà garantit el pas de vianants pel carrer i l’accés a habitatges i locals comercials.

Amb la nova urbanització se suprimirà l’estacionament de vehicles a la plaça. Aquesta pèrdua de places d’aparcament ja es va veure compensada a principis d’agost amb la posta en marxa del nou aparcament situat en un solar contigu a la biblioteca Torras i Bages.

Mentre durin les obres, les parades del mercat dels dissabtes que habitualment es col·loquen en aquesta zona, es traslladaran a la rambla de Nostra Senyora, en el tram que va de la rambla de Sant Francesc al carrer de Sant Joan.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: