Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Contes, cobla i paella per celebrar el Dia internacional de la gent gran a Sant Sadurní

El dia 1 d’octubre se celebra el Dia Internacional de la gent Gran i el departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Sant Sadurní ha organitzat diversos actes per commemorar-lo, juntament amb la Comissió de la Gent Gran.

Per això aquest diumenge, a un quart de 6 de la tarda, es convida la gent gran de Sant Sadurní a dirigir-se a la plaça de l’Església acompanyats dels més petits de la casa. Aquest dia la gent gran del municipi farà un tast de contes pels menuts, que anirà seguit d’un concert de cobla a càrrec la Cobla Reus Jove i una xocolatada per finalitzar la festa.

D’altra banda el dimarts 1 d’octubre un grup de gent gran cuinarà una paella popular a la plaça de l’Església. El preu de la paella són 5 euros per persona  i cada comensal haurà de portar-se plats, coberts i copa de cava.

Per inscriure-s’hi cal omplir una butlleta i pagar-ho en efectiu al departament d’acció social, carrer Hospital 11. Demà divendres és el darrer dia per apuntar-s’hi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: