Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cine Club Vilafranca engega una temporada de continuïtat amb cinema de màxima qualitat i buscant nous socis

Cine Club comença la nova temporada aquest dijous amb la pel·lícula de Bernardo Bertolucci “Tú y yo”. D’ara i fins al mes de juliol, l’entitat aposta per una temporada de continuïtat, després del pas endavant que va fer l’any passat de la mà del Casal de Vilafranca per mantenir una programació estable de cinema.

D’aquesta manera, el format de la programació seguirà tenint dos eixos. Els dijous a un quart de nou del vespre i els divendres a un quart d’onze de la nit, es projecta la pel·lícula de Cine Club, cinema d’autor en versió original subtitulada. I els dissabtes i diumenges, s’obre l’espectre i es projecta cinema de qualitat però obert a un perfil de públic més ampli i en versió doblada.

El manteniment d’aquesta programació estable de dijous a diumenge és possible, com explica el president de Cine Club Vilafranca Josep Maria Escofet, gràcies a l’Ajuntament de Vilafranca, el Casal i, sobretot, gràcies als socis de l’entitat i al públic que ha seguit omplint la sala 2 del Casal durant la temporada passada. Ara Cine Club, inicia una campanya per captar nous socis que implica els 200 socis actuals. Si un soci en porta un de nou, tindrà un mes gratis de cinema.

Les quotes de soci es mantenen al mateix preu que l’any passat, a dotze euros i mig mensuals, i les entrades també: set euros els dijous i divendres i set i mig, dissabtes i diumenges.

Escofet destaca que el públic respon bé a la programació dels Cine Clubs i es manté una bona mitjana, d’unes seixanta persones per sessió, fet que permet mantenir l’activitat.

Cine Club Vilafranca arrenca aquest dijous i divendres amb “Tú y yo” i, aquest cap de setmana, projecta “Barcelona, nit d’estiu”. Aquesta pel·lícula catalana va servir a finals d’agost per a presentar el Most en una sessió multitudinària que va deixar molts espectadors fora. De manera que ara es podrà veure aquest cap de setmana i el que ve i comptarà amb la presentació de gent de l’equip del film, com el vilafranquí Bernat Saumell, que ha exercit de productor i d’actor.

La programació continua el dijous i el divendres, 19 i 20 de setembre, amb “Un amigo para Frank”. Aquesta pel·lícula que va ser una de les sorpreses a Sitges l’any passat, s’ha programat amb la col·laboració de Llambrusca Alzheimer Penedès i l’Ajuntament dels Monjos, en motiu del dia internacional de l’Alzheimer.

El mes de setembre continuarà amb la pel·lícula alemanya “Hannah Arendt” i la comèdia francesa “Llévame a la luna”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: