Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Barcelona, nit d’estiu torna a deixar espectadors al carrer, a Vilafranca

Cine Club Vilafranca ha tornat a projectar la pel·lícula Barcelona, nit d’estiu, després que en la preestrena, a finals d’agost, la pluja obligués a projectar-la a la galeria Sicart, deixant força persones sense possibilitat de veure-la. Aquest cap de setmana, al Casal, també han quedat espectadors al carrer.

Amb la presència del seu productor, el vilafranquí Bernat Saumell, es va projectar dissabte i diumenge. Barcelona, nit d’estiu, òpera prima del director Dani de la Orden, ha optat per una distribució diferent per tal d’arribar a més públic i aquest estiu ha fet un tour per tot el país, com explica Bernat Saumell.   Aquesta comèdia romàntica, que compta amb el músic Joan Dausà i l’actor Jan Cornet, explica sis històries d’amor que transcorren la mateixa nit. Per Saumell l’èxit que està registrant rau en que fa riure al p úblic.   Amb Bertolucci i Barcelona, nit d’estiu, Cine Club Vilafranca ha iniciat la temporada 2013-2014.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: