Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana comencen les inscripcions al curs de sensibilització musical per a nadons de 10 mesos a 3 anys

El curs,anomenat Picant de mans, l’organitza l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet, per tercera vegada consecutiva.

La música en els nadons incideix de manera natural en el seu desenvolupament motor, cognitiu i emocional. Les cançons estimulen el llenguatge parlat i l’expressió. Les sessions són de 30 o 45 minuts, segons l’edat de l’infant, on s’hi treballen les cançons, les audicions, danses i jocs relacionats amb l’estació i les festes, diades i tradicions que s’hi corresponguin. El curs serà a càrrec de Montse Terrades. Està titulada en educació infantil per la IOC, formada en el món de la música, en direcció coral als cursos de la Federació Catalana d’Entitats Corals. El curs estarà format per 10 sessions que es desenvoluparan els dijous al matí des del 3 d’octubre fins al 5 de desembre o divendres a la tarda des del 4 d’octubre fins al 20 de desembre. Les inscripcions es poden fer fins el 27 de setembre a l’Escola Municipal de Música.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: