Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana comença una nova tanda d’entrevistes del programa Músics d’aquí

El cantautor Paton Soler ha continuat enregistrant nous capítols del programa en el que entrevista a músics a de casa nostra. Són entrevistes en profunditat per parlar sobre tot de música però també de la vida i anècdotes dels seus protagonistes.

El primer episodi de la nova temporada s’emet aquesta setmana i està protagonitzat per el cantautor i gastrònom vilanoví, Pere Tàpies. Guitarra en ma, entrevistador i entrevistat van repassant la història musical. En un moment determinat Tàpies dedica al programa la cançó del footing. Entre els entrevistats d’aquesta temporada hi ha també el compositor Josep Soler, vilafranquí de naixement i afincat a Barcelona. Soler i Soler repassen una llarga trajectòria del compositor i docent que ha rebut molts reconeixements. El darrer el de el govern de l’estat amb la medalla al mèrit del 2012. Una medalla que el compositor confessa que no vol anar a recollir. Aquesta temporada a més de Tàpies i Josep Soler també s’emetran entrevistes amb els músics Xavi Diaz, Adrià Grandia, Pep Ayora, Lluís Giménez, i Frederic Cuscó. El programa Músics d’aquí s’emet a Penedès TV els dimarts a les a dos quarts de quatre de la tarda, amb reposició a dos quarts de vuit del vespre i a dos quarts de dotze de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: