Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest divendres, la 67a edició de la Vuelta Ciclista a España ha tornat a passar pel Penedès

La darrera vegada que va passar pel Penedès va ser l’any 2010, amb sortida de Tarragona i arribada a Vilanova.

Aquest divendres s’ha cobert la 13a etapa de 169 quilòmetres que sortia de Valls per anar fins a Castelldefels. La cursa entrava a la nostra comarca per Pontons a 1/4 de 3 de la tarda, continuava cap a Torrelles de Foix, Sant Martí Sarroca, arribant a Vilafranca pels volts de tres quarts de tres de la tarda. A Vilafranca ha passat pel Balcó de les Clotes, lloc on s’hi ha congregat gent per seguir-la amb una bona perspectiva. Especialment a la zona d’aparcament al costat del tanatori i del cementiri, i a la rotonda gira cap al cementiri. Molts afeccionats al ciclisme. Alguns lluïen senyeres, d’altres estelades que determinades persones han aportat per fer notar el rebuig de determinats col.lectius al pas de la cursa per terres catalanes, però també s’han vist banderes espanyoles. S’han pogut veure passar corredors destacats com el líder de la prova, l’italiàVincenzo Nibali, o els seus principals perseguidors, l’irlandès Nicolas Roche, o l’espanyol Alejandro Valverde. Desprès del Balcó de les Clotes la cursa ha continuat pel carrer Guardiola, avinguda la Pelegrina, per anar cap a Sant Sadurní, desprès pels Casots , Cantallops, Avinyó Nou i  Olesa de Bonesvalls, per agafar direcció Begues.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: