Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dilluns es va presentar a Santa Fe del Penedès el procés Constituent

La presentació i posterior xerrada va anar a càrrec de Teresa Forcades, metgessa, teòloga i monja benedictina que és, junt amb Arcadi Oliveres, una de les persones que han iniciat aquest moviment social.

Al voltant de 500 persones van omplir de gom a gom la sala del centre Cívic de Santa Fe per escoltar a Teresa Forcades, la qual amb el seu estil directe i sense embuts va anar desgranant el perquè d’engegar ara un procés constituent tot fent referència als deu punts del Manifest del Procés.

Termes com diversitat, diferència, treball, consens i no violència van ser els punts claus de la seva exposició. Actualment el Procés té 44.000 adhesions i totes aquelles persones interessades en aquest moviment poden adherir-se a <a href="http://www.procesconstituent.cat">www.procesconstituent.cat</a>

A la comarca s’estan organitzant assemblees locals o comarcals a les quals tothom s’hi pot adreçar mitjançant el correu <a href="mailto:"></a>. Aquesta assemblea va fer públic a la xerrada a Santa Fe  que convoca una reunió pel proper dia 2 d’octubre, a les vuit del vespre a  la sala gran de l’Escorxador de Vilafranca.

Per últim es va informar que el procés Constituent prepara un gran acte central a Barcelona el proper diumenge 13 d’octubre al matí, a les Fonts de Montjuic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: