Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest 11 de Setembre es convoca al matí la “Pujada al Castell d’Olèrdola per la Independència”

Dins dels actes vinculats a la Via Catalana cap a la Independència, el Grup Territorial d’Olèrdola de l’ANC ha promogut aquest 11 de setembre la realització d’una matinal d’activitats amb la participació d’entitats del municipi.

Es tracta de la “Pujada al Castell d’Olèrdola per la Independència” i inclou el desplegament d’una gran estelada, de 8’5 x 4’40 metres.

S’han convocat punts de trobada per a desplaçar-se en cotxe fins al poble  de Sant Miquel, per a poder pujar a peu des d’allà fins al Castell d’Olèrdola, lloc triat com a seu de les activitats per la seva condició de símbol d’agermanament del municipi. A les un quarts de deu del matí es pujarà l’estelada fins arribar al Castell, amb una comitiva que inclourà veïns i membres dels balls folklòrics d’Olèrdola. S’estima que l’arribada al castell serà a tres quarts de deu.

A partir de les 10 del matí, davant l’entrada del conjunt històric d’Olèrdola, hi haurà temps per a esmorzar, que anirà a càrrec de cadascú. Acte seguit es procedirà a una mostra de balls populars del municipi i a una ballada final conjunta. A dos quarts de 12, aquesta “Pujada al Castell d’Olèrdola per la Independència” es clourà amb la lectura d’un manifest i amb el cant dels Segadors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: