Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ampert ha superat les expectatives venent 320 entrades pel seu festival solidari

El festival “Tots som Ampert” tenia lloc aquest dissabte a la nit a l’Auditori de Vilafranca. Amb 320 entrades venudes i, per tant, 3.200 euros recaptats, el festival ha aconseguit batre rècords i superar les expectatives dels organitzadors.

El cartell de “Tots som Ampert” estava format per deu grups no professionals del Penedès que van oferir varietat d’estils; des del rock de Via Límit a la cançó d’autor de X gusto X Serrat, passant pel pop dels Stem Tips o la rumba dels Derrumband. L´única formació que repetia respecte l’any passat era el grup d’havaneres Xató. El president d’Ampert Joan Ríos manifestava la seva satisfacció just acabat el festival, tant per la resposta de la gent com per la qualitat dels grups  participants. El festival estava conduït per l’actor Jordi Ríos, que ja va col·laborar amb la iniciativa l’any passat. Ríos comentava que és molt fàcil implicar-se en un projecte solidari com aquest més enllà dels vincles familiars que manté amb el president de l’associació. Ampert és una associació que treballa per millorar la qualitat de l’atenció als malalts que pateixen càncer; i l’objectiu que té amb la organització del festival és recaptar fons que permetin mantenir el servei de transport dels malalts a l’Hospital Duran i Reynals per a rebre tractament, a banda de donar-se a conèixer. Ampert ha crescut en nombre de socis, fins als 120, i ja té la col·laboració d’una vintena d’ajuntaments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: