Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

18 pel·lícules relacionades amb el vi i el cava competiran a la Collita 2013 del Most Festival

Cine Club Vilafranca i Vinseum continuen treballant en la programació de la propera edició del Most Festival, que se celebrarà del 7 al 10 de novembre en diversos espais de la comarca. Durant els quatre dies de festival es projectarà una seixantena de produccions audiovisuals.

D’aquestes, 18 estan relacionades directament amb el món del vi i del cava i, per tant, competeixen a la Secció Oficial de Collita 2013. Provinents de Catalunya però també de França, Alemanya, Grècia, Canadà i els Estats Units, les peces es podran visionar durant els quatre dies del festival a l’Auditori de Vinseum. El Jurat de la secció Collita 2013 premiarà els millors treballs amb cinc guardons: Gran Premi del jurat, valorat en 1.000 euros, Premi al millor treball de ficció, Premi al millor treball documental, Premi Arrels i Premi Projecció internacional. El lliurament dels premis tindrà lloc el diumenge 10 de novembre, Dia Europeu de l’Enoturisme, en l’acte de cloenda del festival. D’altra banda, “Frances Ha”, l’última joia del cinema independent nord-americà, encara inèdita al nostre país, serà un dels plats forts de la programació dins de la secció Gran Reserva. El Most Festival es complementa com és habitual amb les seccions Brot, l’antiga Mostra de Curtmetratges de Vilafranca, i Mini Most Filmets, amb curtmetratges d’animació per als més petits. A banda, tota la programació cinematogràfica s’acompanyarà de les activitats paral·leles Menú Most, Most a la Carta i Vins de pel·lícula.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: