Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca fa una 3a convocatòria de subvencions per actes culturals

L’Ajuntament de Vilafranca ha aprovat la convocatòria de subvencions per dur a terme activitats culturals o festives d’interès públic local.

El període de sol·licitud dels ajuts i subvencions estarà obert fins al divendres 23 d’agost de 2013. A la convocatòria s’hi poden presentar entitats privades i persones físiques sense ànim de lucre que hagin programat o tinguin previst programar activitats culturals o festives d’interès públic local durant el període que va de l’1 de setembre fins al 31 de desembre de 2013.

Les sol·licituds es poden recollir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila i  al Servei de Cultura, a l’Escorxador. També es poden trobar a la pàgina web www.vilafranca.cat o a cultura.vilafranca.cat . Les sol·licituds només es podran presentar a la Oficina d’Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: