Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Traslladada la sonda per mesurar radiacions d’antenes de telefonia mòbil de Sant Sadurní

Des del dia 1 d’agost, la sonda per mesurar i controlar els nivells de camps electromagnètics de les estacions base de telefonia mòbil s’ha desplaçat a la coberta de l’immoble d’habitatges del c/ Castelló, 23-25, amb la finalitat de mesurar i controlar els camps electromagnètics derivats de l’antena existent en aquest emplaçament.

Des de setembre de 2010, la sonda ha estat instal·lada a la coberta del immoble del carrer Josep Rovira, 11, per mesurar i controlar l’impacte de les antenes de telefonia mòbil de la coberta de l’edifici de l’Ateneu.

Segons l’ajuntament, els valors mesurats en aquest període han estat molt per sota dels límits de referència.

L’Ajuntament de Sant Sadurní va adquirir aquesta sonda amb l’objectiu de mesurar i controlar de forma contínua la radiació emesa per les estacions base de telefonia mòbil. Segons expliquen, es tracta d’un exercici de transparència per mitjà del qual es posa a disposició de la població les dades de mesura obtingudes de la sonda.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: