Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca coprodueix un programa cultural nocturn que s’emet arreu del país per la Xarxa

El programa apropa a tres sentits fonamentals per viure, com són els de  mirar, escoltar i parlar.

‘<strong>Els tres sentits</strong>’ és una proposta diferent, única, que explora el millor i el pitjor dels éssers humans a partir de la interpretació de la realitat pels sentits. Es titula “Els tres sentits” i està dividit en tres apartats presentats per Albert Galceran d’Olesa de Montserrat, Núria Juanico, de Rubí i Jordi Llavina des de Vilafranca.

A més l’espai que s’ofereix des dels estudis de Ràdio Vilafranca compta també amb col.laboradors que s’encarreguen de presentar seccions fixes per cada dia.

El programa es presenta sota una idea global i es desenvolupa a partir de la singularitat de cadascun dels presentadors i les entitats adherides que el realitzen.

Un dels presentadors, l’Albert Galceran,  estableix un nexe d’unió i seguiment entre cadascun dels programes, generant la idea d’unitat d’un mateix programa.

El programa “Els tres sentits” s’emet<strong> </strong>de dilluns a divendres de nou a dotze de la nit, i es tracta d’una coproducció d’Olesa Ràdio, <a href="http://www.radiorubi.fm/" target="_blank">Ràdio Rubí</a>, <a href="/radio-vilafranca" target="_blank">Ràdio Vilafranca</a> i La Xarxa de Comunicació Local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: