Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Personalitats del barcelonisme i veïns de Mediona ha acomiadat el qui va ser un dels millors porters del Barça de futbol, Antoni Ramallets

L’església de Mediona s’ha omplert per retre l’últim comiat a l’Antoni Ramallets, fill adoptiu del poble. L’ajuntament havia ofert a la família la possibilitat de fer la cerimònia al pavelló esportiu que porta el seu nom, però per desig de la família finalment ha estat a l’església.

A més del poble de Mediona també el barcelonisme i autoritats de l’esport han fet acte de presència a l’enterrament. Entre els assistents hi havia el secretari general de l’esport Ivan Tibau, o l’alcalde de Barcelona, Xaxier Trias.

També el senador de CiU, Josep Maldonado, que havia estat directiu de la Fundació d’exjugadors del FC Barcelona.

Per part del Barça hi havia presencia àmplia de l’actual junta, amb el president Sandro Rossell al capdavant, però també hi han assistit els expresidents, Joan Laporta i Josep Lluís Núñez. En la bessant esportiva el director esportiu, Andoni Zubizarreta ha acompanyat al nou entrenador del primer equip, Tata Martino, i també han assistit al funeral els quatre capitans, Carles Puyol, Xavier Hernández, Andrés Iniesta i Víctor Valdés.

Tampoc hi han faltat exjugadors, com per exemple el Josep Fusté, que havia compartit equip amb l’Antoni Ramallets.

El fèretre de l’exporter blaugrana ha arribat a l’esgésia a les 11 i 10 minuts del matí, cobert amb una bandera del Barça. La cerimònia l’ha oficiat el mossèn vilafranquí, Cisco Pauses. Ha estat un acte emotiu que ha finalitzat amb el condol que han expressat a la família els membres de la directiva, de l’estaf tècnic del Barça i els quatre capitans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: