Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola ha constituït el seu Grup Territorial de l’Assemblea Nacional Catalana

Aquest dilluns a la nit ha quedat constituït el Grup Territorial d’Olèrdola de l’Assemblea Nacional Catalana. L’acte formal de constitució del grup local de l’ANC al municipi es produïa en acabar una xerrada pública convocada per a presentar els objectius d’aquesta plataforma independentista.

Celebrada a la sala polivalent del Centre Cívic La Xarxa de Moja i conduïda per Josep Colomer, membre de la Permanent de l’Assemblea, la xerrada va ser un èxit de convocatòria i va reunir a una cinquantena de veïns.

Entre els simpatitzants i adherits a l’ANC es va triar a Xavier Carrasco com a coordinador del Grup Territorial. Rosa Vives ha estat designada com a tresorera i Fina Mascaró és la secretària.

Xavi Carrasco es mostrava satisfet per l’assistència a l’acte. De l’Assemblea ha destacat el seu caràcter transversal i unitari, amb el propòsit de treballar per l’objectiu compartit d’assolir la independència de Catalunya.

L’Assemblea convoca per l’11 de Setembre la “Via catalana cap a la independència”, una cadena humana que travessarà el Principat, del Partús a Vinarós. La cadena passa per Olèrdola però per a cobrir aquest tram ja han estat assignades persones d’altres territorials, atès que el grup local del municipi no s’havia constituït encara. Xavi Carrasco assenyala que contribuir a la “Via Catalana cap a la independència” serà el treball immediat que hauran d’afrontar des de la territorial d’Olèrdola de l’ANC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: