Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nou vilafranquins seguiran la festa major des del balcó de l’ajuntament

Unes tres-centes persones han participat aquest 2013 en el sorteig per a poder seguir la festa major des del balcó de la casa de la vila.

Aquest matí, al saló de plens de l’ajuntament i amb la participació de l’alcalde i els administradors de la festa major, ha tingut lloc el sorteig. Nou vilafranquins podran gaudir de la festa des d’un punt de vista diferent. Tres el dia 29, tres el dia 30 i tres més el 31.

L’Alcalde Pere Regull explicava tot just acabat el sorteig que és una altra manera de participar a la festa major i que, amb aquesta iniciativa que arriba al seu cinquè any, es dóna l’oportunitat a tothom a pujar al balcó.

El dia 29, les persones que pujaran al balcó seran el Jordi Vilella, l’Anna Vilella i el Roland Menzel. El 30, el Ramon Martínez de Lamo, el Marc Martín i el Julià Giménez Mayoral. Finalment, el dia 31, seran la Neus Villegas, la Rebeca Bové i la Natàlia Estalella les que puguin seguir l’exhibició folklòrica i la diada de Sant Ramon des del balcó.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: