Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llum verda del ple de Sant Sadurní al finançament de la nova piscina

En el ple d’aquest juliol a l’Ajuntament de Sant Sadurní, celebrat dimecres, s’ha fet un pas endavant a dos dels principals projectes urbanístics del present mandat: la construcció d’una nova piscina exterior i l’estabilització i fonamentació de les antigues escoles de la plaça Nova, on l’actual equip de govern hi projecta construir un centre cultural.

Aquesta modificació de crèdit que s’eleva a 787.774 euros s’eixugarà amb el romanent de tresoreria d’1,3 milions amb què el govern va tancar l’exercici passat.

Pel que fa al projecte de la plaça Nova, compta amb una subvenció de la Diputació i en aquesta primera fase s’abordarà una necessitat urgent que és la de rehabilitar i assegurar l’estructura de l’edifici.

En aquesta modificació de crèdit també s’inclouen unes obres per valor de 7.774 euros a l’aparcament del Centre per a la supressió de barreres i la recuperació del carreró que enllaça aquesta zona amb el carrer Diputació, després d’anys de negociació amb els propietaris afectats. La modificació es va aprovar amb els vots favorables dels grups del govern, PSC i ERC, mentre que l’oposició es va abstenir.

El ple també va viure un intens debat arran de les nombroses mocions presentades pels grups del govern i CiU. Destaquen la denuncia de la constitució de la Fundació Pinnae, hereva de l’obra social de Caixa Penedès, i el suport al pacte nacional del dret a decidir.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: