Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espai de Formació i Iniciatives Teatrals del Casal explora la seva existència a través d’una exposició

La mostra es pot visitar des d’aquest divendres passat al vestíbul de La Societat – La Principal i permet veure l’evolució dels alumnes de l’escola de teatre del Casal des dels seus inicis, fa deu anys, fins ara.

La inauguració de la mostra tenia lloc aquest divendres i s’acompanyava de la representació de l’espectacle “EFIT al gust”. El grup de teatre gran hereu del projecte Teatre Gran a Vilafranca era l’encarregat de portar el pes de l’espectacle amb un text de creació pròpia que havia estat reformulat per a l’ocasió. Però la gent del teatre gran estava acompanyada per professores, alumnes i ex alumnes per a plantejar a l’espectador un espectacle fora de l’habitual i molt centrat, precisament, en el pati de butaques.

Pel que fa a l’exposició, ha estat muntada per una de les professores de l’escola, la Laia Monteagudo, amb tot el material que han generat deu anys d’existència de l’EFIT i que, en molts casos, han proporcionat alumnes i ex alumnes. Ella ens explicava el que podem trobar en aquest viatge per l’interior d’una obra de teatre.

L’exposició, que compta amb fotografies i vídeos, es podrà veure fins al 29 de setembre.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: