Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca valora molt positivament l’agermanament amb Bühl amb motiu del 10è aniversari

El passat cap de setmana, la ciutat alemanya de Bühl, agermanada amb Vilafranca des de 2002, va acollir els actes de commemoració del 10è aniversari de l’agermanament en els quals van prendre-hi part la regidora d’Educació i Esports, Emília Torres Miralles, en representació i delegació de l’Alcalde de Vilafranca.

La ciutat alemanya va acollir el Festival Medieval de la ciutat, que va servir de marc per als actes de celebració del 10è aniversari i va comptar també amb una participació del folklore de Vilafranca, representat pel Ball d’en Serrallonga que va actuar, a invitació de la ciutat de Bühl, tant en l’acte oficial de commemoració com al Festival Medieval de Bühl.

L’acte commemoratiu d’aquesta efemèride, la primera part del qual va tenir lloc a Vilafranca en el marc de les Fires de Maig de l’any passat, va comptar amb els parlaments dels representants actuals dels ajuntaments de Bühl i Vilafranca, dels exalcaldes d’ambdues ciutats promotors de l’agermanament, amb l’assistència de Joan Aguado com ex-batlle de Vilafranca, i de les actuacions de representants de la societat civil, el grup de música Groove Store de Bühl i el Ball d’en Serrallonga de Vilafranca, l’actuació dels quals va tenir molt d’èxit entre els ciutadans de Bühl.

Emilia Torres ha valorat molt positivament aquesta nova trobada. Són moltes les activitats conjuntes que s’han fet en el marc de l’agermanament, ha dit. I molta la gent que ha participat en els intercanvis mantinguts, els quals han contribuït al sentiment de pertinença a Europa i a teixir una xarxa d’amistats entre els ciutadans d’ambdues ciutats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: