Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La recuperada Bibliopiscina de Vilafranca ha tingut 240 usuaris

Del 15 de juliol al 2 d’agost, la Biblioteca Torras i Bages ha tornat a posar en marxa el servei de Bibliopiscina. Feia 3 estius que no oferien aquest servei de consulta i lectura de llibres, contes, revistes i premsa a les piscines municipals de Vilafranca.

Al llarg d’aquestes 3 setmanes, la Bibliopiscina ha tingut 240 usuaris, 130 dels quals han estat infants. Els adults, bàsicament, s’han decantat per la premsa diària i els nens i nenes pels contes i les revistes infantils.

El tret més diferencial de la Bibliopiscina 2013 és que ha estat gestionada per un estudiant en pràctiques suís.

La directora de la Torras i Bages, Núria del Campo, es mostra satisfeta i recorda que l’objectiu final és promocionar la biblioteca.

 

La Bibliopiscina ha funcionat de dilluns a divendres, de les 12 del matí a les 6 de la tarda, durant 3 setmanes. Les consultes eren exclusives per al recinte de la piscina, no es podien endur a domicili.

Quant a la Torras i Bages, aquest juliol ha tingut prop de 300 usuaris, quan la mitjana de la resta de l’any són 480 usuaris mensuals. Tenint en compte que a l’estiu redueixen l’horari d’obertura, la seva directora està molt satisfeta.

El préstec d’aquest juliol ha estat, sobretot, literatura d’oci, com explica del Campo.

 

Acabada la opció de la Bibliopiscina, només queda la Torras i Bages que obre de dilluns a dijous de dos quarts de 4 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre i els divendres, de 9 del matí a 2 del migdia.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: