Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La productora vilafranquina PuntTV s’enlaira per a oferir imatges innovadores

Els assistents a diferents dels últims actes a la comarca han pogut veure sobrevolar un aparell poc habitual. A distància es podia endevinar una càmera colgada amb diversos motors que la permetien mantenir-se enlairada i realitzar moviments. Darrere d’aquest instrument anomenat octocopter s’hi troba PuntTV.

La productora vilafranquina ha aconseguit així oferir un nou punt de vista. Aquest nou enfoc permet obtenir imatges, sempre d’alta qualitat, des d’angles i posicions impossibles de realitzar amb sistemes convencionals. El Vijazz i la festa major de Sant Quintí són alguns dels actes on PuntTV ha enlairat l’octocopter. A més, la productora ha fet altres gravacions dins de la comarca amb aquest aparell, al centre de Vilafranca, al castell de Castellet i Olèrdola, per al projecte Enoturisme Penedes emmarcat dins del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès.

A banda d’aquest projecte, PuntTV encara el seu desè aniversari amb l’inici d’un programa de vins per a PenedèsTV i la xarxa de TV locals. Recentment ha realitzat un spot per al Casino de Barcelona emès a TV3 i 8TV. En aquests deu anys, la productora ha treballat en nombrosos projectes nacionals i internacionals sense deixar de banda el panorama local, ni les produccions de vídeos industrials i corporatius per a empreses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: