Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La policía local de Vilafranca ha detingut un individu per una temptativa de robatori en un establiment de Vilafranca

Els fets van  passar aquest dilluns, passada la mitjanit, quan una trucada telefònica va alertar la Policia Local que un individu sospitós estava forçant l’accés d’un establiment ubicat al barri del Centre.

Una patrulla es va desplaçar fins al lloc de la incidència i en arribar, els agents van sorprendre un home colpejant l’aparador de l’establiment amb ànim d’accedir-hi per a cometre un robatori. Els policies el van identificar i, després de fer un escorcoll superficial, van comprovar que portava al damunt diferents elements que evidenciaven la intenció de cometre un robatori.

Davant d’aquests fets, els agents van practicar la detenció de l’individu, van intervenir tots els elements del delicte i van traslladar-lo fins a les dependències policials per instruir les corresponents diligències.

La persona detinguda viu a Vilafranca, te 44 anys i respon a les inicials M.A.G.G.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: